Gudstjänst

gudstjanst dagotid

Söndagen är dagen då Jesus uppstod till livet, det möts vi för att fira i gudstjänsten, en mötesplats som är öppen för alla som vill vara med!

Formerna för gudstjänsten kan variera - sånggudstjänst, gudstjänst för stora och små, gudstjänst för alla sinnen - gudstjänsten kan vara lugn och stillsam eller fylld av aktivitet och rörelse. Men varje gudstjänst är en mötesplats där vi får närma oss Gud i gemenskap med varandra.

För barnen finns det möjlighet att vara med i söndagsskola under gudstjänsten, som oftast börjar kl 10 på söndagar i Missionskyrkan, med efterföljande fika. Ibland kan gudstjänsten vara på annan tid och annan plats. Se efter i kalendern på hemsidan eller i programbladet för aktuell söndag.

Välkommen med! 

Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Vill du bli medlem?

Missionskyrkan i Bor vill vara en öppen mötesplats med Jesus i centrum. Alla gudstjänster och samlingar är öppna för alla.
Tron på Jesus Kristus och dopet som kan ske vid olika åldrar, barn och vuxen, är grunden för medlemsskap i församlingen.
Vill du på ett tydligare sätt bli en del av församlingen som medlem så tveka inte att ta kontakt med församlinges pastor Carolina Sandqvist 0704-20 22 32,  carolina@missionskyrkanibor.se

Livssamtal

Vill du prata med någon om livsfrågor, tro, relationer eller något du varit med om finns det möjlighet till livssamtal, som kan handla om allt vi möter i livet. Välkommen att ta kontakt med församlingens pastor, som vill lyssna och hjälpa dig vidare och som har tystnadsplikt.
Läs mer om livssamtal

Equmenia - barn och unga

Equmenia i Bor - en kristen förening för barn och ungdomar där alla oavsett tro får vara med!
Läs mer om när vi kan träffas under Mötesplatser

Ge en gåva

swish 250

Back to top