Dagträffen

Dagträffen är en öppen gemenskap för daglediga och pensionärer.

Vi träffas  i Missionskyrkan på torsdagar kl.10.00 - 11.30.
Programmet är omväxlande bibelsamtal och gemenskap med hänsyn till rådande omständigheter med covid19. Vi håller avstånd på lämpligt sätt, men vill gärna mötas.Tag med ditt eget fika.

Vi planerar nu för att samlas till programträffar med start i början av september. Nytt för i höst är att vi kommer att ha ett antal samlingar omkring temat "Existens hälsa" under samtalsledning med Mia och Suzanne. Vi tänker att det väckts många frågor under de senaste åren som vi vill skapa utrymme för att samtala om. Här kan vi få dela med oss av upplevelse och funderingar till hjälp för oss alla att orka vidare.

FÖR DEN SOM BEHÖVER HJÄLP MED ATT HANDLA Kontakta dina vänner eller Ring Väntjänsten jourtelefon 070-84 30 62 onsdagar mellan 10.00-12.00 ☎️

Kontaktperson:
Torsten Gunnarsson 0370-50 13 60, 070-516 58 58.

Genom RPG (Riksförbundet PensionärsGemenskap) är gemenskapen relaterad till en ideell och partipolitiskt obunden pensionärsorganisation som har sin grund i kristna värderingar. Vill Du veta mer besök www.rpg.org.se

PROGRAM FÖR HÖSTEN 2021

SEPTEMBER

2 EXISTENSIELL HÄLSA - vad är det? Förundran.

9 EXISTENSIELL HÄLSA  - meningen med Livet.

16 SÅNG OCH MUSIK med Henric och Torsten

23 LIVET JAG FICK. Anita Strand kåserar.

30 EXISTENSIELL HÄLSA - Hoppfullhet

OKTOBER

7 PSALMER SOM BERÖR. Rösta fram din psalmtopp.

14 EXISTENSIELL HÄLSA - Tro

21 13.00 Ekum. Seniorlunch i Arken 90:- Anmälan

28 EXISTENSIELL HÄLSA - Helhet

NOVEMBER

4 EXISTENSIELL HÄLSA - Harmoni och inre frid.

10 Onsd 14.30 Ekum. RPG-träff i Värnamo Missionskyrka. Sång och musik med Lasse Mellergård och  Jan-Evert Magnusson.

18 PRÄSTEN SOM BLEV VÄCKELSEPREDIKANT. Torsten Gunnarsson skildrar Nils Bolanders liv.

25 EXISTENSIELL HÄLSA - Andlig kontakt och styrka.

DECEMBER

2 MINA VILDA DJUR. Bildvisning med Lennart Krafve

9 EXISTENSIELL HÄLSA - Var står jag nu?

16 MITT LIV I AFRIKA Inga Andersson berättar.