Dagträffen

Dagträffen är en öppen gemenskap för daglediga och pensionärer.

Vi träffas  i Missionskyrkan på torsdagar kl.10.00 - 11.30.
Programmet är omväxlande bibelsamtal och gemenskap med hänsyn till rådande omständigheter med covid19. Vi håller avstånd på lämpligt sätt, men vill gärna mötas.Tag med ditt eget fika.

Vi planerar nu för att samlas till programträffar med start i månadsskiftet januari/februari.Under våren inbjuder vi också till livssamtal några gånger med pastor Mia Berggren under temat "Liv värt att leva-Döbra!". Vi tänker att det  under de senaste åren har väckts många frågor som vi vill skapa utrymme för att samtala om. Här kan vi få dela med oss av upplevelse och funderingar till hjälp för oss alla att orka vidare.

FÖR DEN SOM BEHÖVER HJÄLP MED ATT HANDLA Kontakta dina vänner eller Ring Väntjänsten jourtelefon 070-84 30 62 onsdagar mellan 10.00-12.00 ☎️

Kontaktperson:

Genom RPG (Riksförbundet PensionärsGemenskap) är gemenskapen relaterad till en ideell och partipolitiskt obunden pensionärsorganisation som har sin grund i kristna värderingar. Vill Du veta mer besök www.rpg.org.se

PROGRAM FÖR VÅREN 2022

JANUARI

20 UPPTAKT med Quiz. RPG-samtal

FEBRUARI

3 Liv värt att leva- Döbra! del 1 Livssamtal med Mia Berggren.

10 MIN LIVSRESA SOM MISSIONÄRSBARN Anna Tillberg berättar.

24  Liv värt att leva -Döbra! del 2 Livssamtal med Mia Berggren

MARS

10  HÄR ÄR MITT LIV.. Inga-Lill Engelmark berättar.

24 13.00 Ekum. Seniorlunch i Arken 90:- Anmälan

APRIL

5 Tisd 14.30 Ekum. RPG-samling i Värnamo Allianskyrka. Medv. av Roland Eckerby. Sång av Se och Häpna.

7 SAMLING KRING JERUSALEM Mia Berggren.

21 Liv värt att leva - Döbra! del 3 Livssamtal med Mia Berggren

MAJ

5 Med sången genom livet. Hans Andersson sjunger och berättar

19 UTFLYKT i närområdet med fika.

Övrigt som händer:

10 mars RPG:s distriktsstämma i Jönköping.

12-13 maj arrangeras en gemensam Ölandsresa med RPG med boende på Klintagården. Besök på Solliden, egen tid i Borgholm, m.m. Pris 1500:- vid 40 deltagare. Anmälan Christer Alterborg senast 8 april på tfn/SMS 070-603 19 77.