Konfirmation

Följ med på en resa genom kristen tro, längs vägen får du möta många spännande personer, både från Bibeln och från vår tid. Under resans gång kommer du att lära känna nya kompisar, dig själv och få veta mer om vem Gud är!

För vem?
Konfirmation i Missionskyrkan är en grundkurs i kristen tro för åttondeklassare.
Vi arbetar till stor del i samtalsform där det är högt i tak och alla åsikter får uttryckas. Vi arbetar också mycket med praktiska övningar där vi använder alla sinnen.
Man behöver inte vara döpt eller kristen för att gå konfirmation i Missionskyrkan, det enda krav som ställs är en hög närvaro.

När?
Vi träffas torsdagar kl. 15.30-17.30 i Missionskyrkan

Då möts vi till:
*Fika och gemenskap
*Aktiviteter och samtal kring olika teman i kristen tro
*Andakt
Konfirmanderna deltar också i gudstjänster regelbundet under året.

Konfirmationsåret avslutas med konfirmationshögtid i maj/juni,
exakt tillfälle bestäms så snart gruppen startat.

Första tillfället blir torsdag 6 september. Innan dess har vi en informationsträff för konfirmander och föräldrar, tid meddelas till dem som anmält sig.

Hajk och läger
Under hösten åker vi på en hajk med övernattning och på våren åker vi på läger tillsammans med andra konfirmander till Strandgården, Halmstad.

Ledare
Staffan Lundbäck är pastor och ansvarig huvudledare för konfirmationen tillsammans med andra ledare från Missionskyrkan.

Avgift
Konfirmationsläsningen är kostnadsfri men för hajk och läger betalar du en mindre kostnad.

Anmälan görs till Staffan Lundbäck senast fredag den 1 juni.
Mobil: 070-508 67 13
I anmälan behöver konfirmandens namn, adress och även mailadress och mobilnummer till förälder finnas med.

Vill du veta mer om konfirmationsåret eller har frågor så är du välkommen att höra av dig!