Dagträffen

Dagträffen är en öppen gemenskap för daglediga och pensionärer.

Vi träffas  i Missionskyrkan på torsdagar kl.10.00 - 11.30.
Programmet är omväxlande bibelsamtal och gemenskap med hänsyn till rådande omständigheter med covid19. Vi håller avstånd men vill gärna mötas.Tag med ditt eget fika.

Torsdagar kl 10.00 är det Samtalspromenader. Vi träffas vid missionskyrkan och får några tankar att samtala omkring.  När vädret blir bättre och värmen återvänder hoppas vi kunna spela Boul i rörelseparken vid högstadiet. Tag med ditt eget fika.

Så hoppas vi kunna samlas med programträffar med sång- och musik och bibelsamtal längre fram i vår. Allt är dock avhängigt av hur pandemin utvecklas och om vi fått vaccin. Följ informationen på hemsidan och i tidningen. Den sociala gemenskapen är viktig, därför är det bra att vi hålla kontakt med varandra genom telefonsamtal och sociala medier.

FÖR DEN SOM BEHÖVER HJÄLP MED ATT HANDLA Kontakta dina vänner eller Ring Väntjänsten jourtelefon 070-84 30 62 onsdagar mellan 10.00-12.00 ☎️

Kontaktperson:
Torsten Gunnarsson 0370-50 13 60, 070-516 58 58.

Genom RPG (Riksförbundet PensionärsGemenskap) är gemenskapen relaterad till en ideell och partipolitiskt obunden pensionärsorganisation som har sin grund i kristna värderingar.